Over Tyfoon

Volleybalclub Tyfoon

Sporthal De Spont

Tyfoon speelt al haar thuiswedstrijden in sporthal ‘De Spont’. De Spont is een sporthal in het centrum van Stadskanaal welke in 1963 is gebouwd. De hal wordt intensief gebruikt voor gymnastieklessen voor scholen, trainingen voor diverse verenigingen zoals handbal, hockey, badminton en natuurlijk volleybal, en spelen verenigingen ook hun thuiswedstrijden in de Spont.

De sporthal heeft een oppervlak van 970 m2 met tribune voor  400 personen. Na de wedstrijden en trainingen is er genoeg ruimte voor een hapje en een drankje in de gezellige kantine met 125 zitplaatsen en een bar.

Naast de sporthal en de kantine zijn er 4 kleedkamers met douches beschikbaar voor de thuis- en uitspelende partijen. Er is een ruime E.H.B.O. ruimte voor eventuele ongevallen en voor de scheidsrechters zijn er 3 aparte kleedruimtes met douches. Zowel voor als achter de sporthal is er een ruime gelegenheid aan parkeerplekken.

Adres: Gandhiplein 3, 9501 DB Stadskanaal

Een keer meetrainen met Tyfoon?

Lijkt het je leuk om te volleyballen bij Tyfoon? Meld je dan aan om een keer mee te trainen! Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met je op. Aan de hand daarvan laten wij je weten met welk team je mee kan trainen en wanneer.

Sponsoren van Tyfoon