Archief

Worstenactie

Denken jullie aan het inleveren van de lijsten van de worstenactie? Dit is de laatste week om deze overheerlijke worsten te verkopen!

Je kunt de lijsten + geld bij voorkeur in een gesloten envelop inleveren bij de spelers van heren 3 of je trainer/coach.

Minitoernooi 16-11

Spelregels en scheids/fluit schema voor het minitoernooi van aanstaande 16 november.

Graag 10 minuten van tevoren aanwezig!

Blog van de voorzitter

Vereniging=Samen

Door de tomeloze inzet van vrijwilligers is ook dit jaar het zaalseizoen weer goed van start gegaan. De indelingen van onder andere zaal, teams, trainers en scheidrechters was weer een hele klus. Dat we aan het begin van het seizoen wat aanloopproblemen hadden was helaas door allerlei factoren eigenlijk onvermijdelijk. Door met z’n allen de schouders eronder te zetten hebben we dit zo goed mogelijk opgelost. Nogmaals wil ik aangeven dat alleen door de inzet van deze vrijwilligers de vereniging kan functioneren. Bedankt allemaal!

Dit seizoen vieren we ook het 30 jaar bestaan van VC Tyfoon!! We zullen binnenkort informatie delen hoe we dit met z’n allen gaan vieren.

Bestuur

Graag geef ik jullie een klein inkijkje in ons nieuw samengestelde bestuur. Bij de ALV van oktober hebben we afscheid genomen van Dennis als voorzitter en ben ik voorgedragen om deze rol over te nemen. Dennis, bedankt voor je inzet als voorzitter, mooi dat je nog steeds onderdeel bent van de TC en trainerspool!

In een tijd waarin de algemene trend is dat de Nederlandse burger met steeds minder ‘verplichtingen’ van sporten wil kunnen genieten en verenigingen het daardoor zwaar hebben, weten de vrijwilligers van Tyfoon het telkens weer voor elkaar te krijgen om alles toch weer te regelen. Dit is natuurlijk een prachtig compliment maar tevens zie ik wel een zorgelijke trend dat de groep vrijwilligers kleiner wordt en de belasting per vrijwilliger tegen het maximum aan begint te lopen. Als bestuur willen we dan ook een beroep doen op alle leden om ook als vrijwilliger een bijdrage te leveren om er voor te zorgen dat de vereniging goed kan blijven draaien. Naast de leden van de vereniging willen we ook oud-leden weer bij de club proberen te betrekken. Ook ouders van jeugdleden dienen een grotere rol te krijgen binnen de vereniging. We gaan een vacaturelijst publiceren zodat je je gericht kunt aanmelden op een specifieke vrijwilligersfunctie. Mocht een structurele rol jou dit seizoen niet passen, dan kun je in ieder geval een bijdrage leveren door al het vele werk van de vrijwilligers makkelijk te maken en hen de waardering te geven die ze verdienen.

Tot zover mijn eerste blog, heel veel train- en wedstrijdplezier toegewenst!

Rene Blokzijl

Voorzitter VC Tyfoon

Geen training in de herfstvakantie!

Geen training in de herfstvakantie!

In de herfstvakantie (21 tot en met 25 oktober) is er geen training!

Zaterdag 26 oktober zijn er voor de meeste teams wel thuiswedstrijden!

Fluit/tel schema 2019

Let op! AANGEPAST Fluit/tel schema 19-10

Gezocht: Dames!

Op dinsdagavond is er een groep gestart met een aantal enthousiaste dames. We zoeken nog een aantal dames die ook graag willen starten met volleybal om dit D3 team te versterken.
Ken je iemand die wel wil volleyballen? Laat hem of haar dan snel contact opnemen via meetrainen@vctyfoon.nl of spreek iemand van de TC aan!
Iedereen mag 3X gratis meetrainen. Volleybalervaring is niet nodig! De trainingen zijn elke dinsdag van 19:15-20:30 in Bruinsma

Week van de scheidrechter!

Ook dit jaar vindt de ‘Week van de Scheidsrechter’ weer plaats. Een sportbreed initiatief waarbij het uitspreken van waardering voor de arbiter centraal staat. De Week van de Scheidsrechter is van 5 tot en met 13 oktober 2019.

Tijdens deze week willen we zoveel mogelijk volleyballers en volleyballiefhebbers de scheidsrechter laten bedanken voor hun waardevolle inzet. Zij maken het immers mede mogelijk dat zo veel volleyballers wekelijks op het veld van het spelletje kunnen genieten! Het bedanken van de scheidsrechters kan op veel verschillende manieren en misschien doen jullie dat ook al voorafgaand of na elke wedstrijd. In de Week van de Scheidsrechter willen natuurlijk zo veel mogelijk scheidsrechters in het zonnetje zetten.

Fluit/tel schema 05-09

Mizuno korting! 20% voor Tyfoni!

Mizuno komt donderdag 5 september met een speciale bus bij De Jonge Sport waar alle modellen indoor schoenen in te vinden zijn. 
Alle topmodellen zullen in deze bus aanwezig zijn, en alle leden van Tyfoon profiteren van 20% korting!